Ordinacijsko izbeljivanje zuba

Savršeno bele zube smo imali možda samo u detinjstvu, jer vremenom, čak i pored idealno održavane higijene zubi menjaju boju i tamne. Uzrok tome su pigmenti iz hrane i pića (kafa, čajevi, crno vino, obojeni sokovi …), zatim duvan, starenje, neke bakterije, lekovi itd. Na svu sreću danas je zaista jednostavno povratiti belinu zuba koju smo nekad imali korišćenjem metoda izbeljivanja zuba. Izbeljivanje zuba je procedura u kojoj se uklanjaju razne diskoloracije sa površine zuba, a sama boja zuba postaje belja. Samo izbeljivanje spada u najpopularnije procedure u stomatologiji i može značajno da poboljša izgled.

U našoj ordinaciji se koristi ordinacijsko izbeljivanje zuba koje podrazumeva potpuno bezbednu i bezbolnu proceduru. Pre tretmana se odredi trenutna boja zuba pacijenta, zatim se specijalnim gelom zaštite desni pacijenta i na kraju aplikuje gel na zube.

Koristimo najsavremeniju opremu kao i materijale iz oblasti izbeljivanja zuba, a naš stručni tim se sastoji od više vrhunskih stomatologa, u čijim rukama ćete biti bezbedni.

beljenje zuba-pre i posle         ordinacijsko beljenje zuba